Tervetuloa Digigalleryyn, taidenäyttelyyn verkossa
iconpict1


DigiGallery on digitaalinen taidenäyttelysivusto. DigiGalleryyn voi kuka tahansa lähettää teoksiaan näytille ja myyntiin. Tekotavalla ei ole väliä. Teokset voivat olla maalauksia, piirroksia, printtejä, keramiikkaa, käsityouml;tauml; jne. kaikki käy, kunhan ne ovat ymmärrettävissä taideteoksina. Sinun ei tarvitse olla matrikkelissa mainittu ammattitaiteilija, vaan voit aivan hyvin olla vain taiteen tekemisestä innostunut harrastaja. DigiGalleryssa voi kuka tahansa käydä katselemassa hyvää taidetta. DigiGallerystä voi kuka tahansa myös ostaa omakseen hyvaumlä taidetta.

iconpict1 Lue lisää
Taideteosten lisäksi, voit tutustua niiden tekijöihin!
iconpict2


Jokaisella Digigalleryssa näytteillä ja myynnissä olevalla taideteoksella on myös tekijä. Teosten tiedoissa viimeisenä on linkki sen tekijän tietoihin. Tekijälinkissä on lyhyt kertomus taiteilijasta, hänen ty&osuml;skentelytavoistaan, teoksissa käytetyistä materiaaleista, sekä yleisemmin myös hänen kokemuksistaan ja näkemyksistään.

iconpict1 Lue lisää
Digigallerysta voit ostaa hyvää taidetta itsellesi!
iconpict3


Digigalleryn taiteilijat määrittelevät itse myynnissä olevien teostensa hinnan. Jokaisella työllä on lähtöhinta. Kun haluat ostaa mieleisesi teoksen neuvottelet hinnan suoraan taiteilijan kanssa. Sinä ja hän siis teette kaupat. Ei Digigallery, joka on tässä vain näyttelyn ylläpitäjä. No ei ihan, sillä Digigallery saa teoksen alkuperäisestä hinnasta sen tekijältä 5%:n korvauksen tehdystä "ripustus"- ja välitystyöstä.

iconpict1 Lue lisää

       Sorry! Tila tarvitaan tabletin/puhelimen näytöille.

Miten saat taideteoksesi Digigalleryn näyttelyyn?
iconpict1


Kuvaa hyvässä valossa digikameralla teoksesi vaaleaa taustaa vasten ja lähetä kuva DigiGalleryyn sähköpostiosoitteella: digigalleriaan@digigallery.fi. Kerro samalla teoksesi koko (L ?cm x K ?cm), tekotapa, käytetyt materiaalit ja tietenkin tasasummainen hintapyyntösi. Lähetä myös digikuva itsestäsi ja lyhyt kertomus taiteilijaurastasi. Ilmoita samalla tekstiviestillä, että olet toimittanut teoksen/teoksia DigiGalleryyn.Digigallery "ripustaa" teoksesi asapina sopivalle näyttelysivulle. Helppoa, eikö totta?

iconpict1 Lue lisää
Soittamalla päästän alkuun nopeimmin!
iconpict2


Ota yhteyttä DigiGalleriaan ensin puhelimitse tai sähköpostitse ja kerro millaisista teoksista on kysymys. Neuvon mielelläni niiden hinnoittelussa ja kaupantekoon liittyvissä huomioitavissa asioissa. Jos haluat ostaa jonkin DigiGalleryssä olevista töistä, ota tekijään suoraan yhteyttä ja sovi hänen kanssaan kaupat. Tekijäesittelyssä on tekijän/myyjän kontaktitiedot. Myyjä maksaa DigiGallerylle 5%:n välityspalkkion, mutta vasta kun kauppa on syntynyt!

iconpict1 Lue lisää
      DigiGalleryn myyntinäyttelyssä on nyt esimerkiksi:

       Sorry! Tila tarvitaan tabletin/puhelimen näytöille.

© Pegasos Marketing


Vähäheikkiläntie 37
20810 Turku, FinlandPuhelin 040-5469040
pirkka.elovirta@gmail.com
www.pegasos-publication.com


web counter
web counter
Footer Mid(800px)
Footer Right(1200px)
x
              Huom!  Sivusto käyttää evästeitä. > Hyväksyn  info