Miten myyn töitäni Digigalleryssa?  
Miten saan työni esille Digigalleryyn?


tekijä tekee, ostaja ostaa

Helppoa. Kuvaa kännykkäkamerallasi työsi ja lähetä kuva minulle (katso kuvausohjeet). Kerro milloin (vuosi) ja miten työ on tehty (akryylimaalaus), minkä kokoinen se on (100cm x 60cm), mitä se maksaa (300 €). Kerro minulle nimesi (ei salanimiä). Lähetä minulle myö kontaktitietosi (sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Jos jokin on epäselvää sinulle, soita 040-5469040.

Digigallery / Pirkka Elovirta / pirkka.elovirta@gmail.com / 040-5469040

Miten myyn DigiGallerysta työni?


mitä maksaa?

Kun työstäsi kiinnostunut ostaja ottaa sinuun yhteyttä, neuvottelet hänen kanssaan kaupat. Jos hän tinkii, niin sinä päätät hyväksytkö tarjouksen. DigiGallery ei myy mitään. Sinä myyt! Kun kaupat syntyvät, ilmoitat siitä minulle mahdollisimman pian, niin saat Pegasos Marketingin (yritykseni) tilinumeron, jonne maksat 5%:n välityspalkkion. Palkkio lasketaan alkuperäisestä hinnasta, ei tingitystä!

Digigallery / Pirkka Elovirta / pirkka.elovirta@gmail.com / 040-5469040

Miten kuvaan työni DigiGallerya varten?


Kuvaa työsi

Kuvaa työsi tasaisella vaalealla (valkoisella) taustalla puhelimesi kameralla. Ota samalla useampia kuvia, myös lähikuvia, jotta voit näyttää niillä ostajallesi teostasi tarkemmin. DigiGalleryyn lähetät yhden suoraan edestäpäin otetun kuvan. Kuvaa hyvässä valossa. Varo lasin ja/tai salaman aiheuttamaa ylivalotusta! Jos kuvastasi tulee esimerkiksi liian keltainen tai sininen, kerro siitä minulle. Voin korjata kuvaasi yleisvalaistusta ja kokonaisvärisävyä.

Tablettinäyttö vaatii tähän tyhjän tilan. Sorry!
I

I
I
I
I
I

I

II

I
I
I
I
I

I

I


      DigiGalleryn myyntinäyttelyssä on esimerkiksi:
Just a space occupyer for tab screen
© Pegasos Marketing
(toiminimi)
Vähäheikkiläntie 37
20810 Turku, FinlandPuhelin 040-5469040
pirkka.elovirta@gmail.com
www.pegasos-publication.com


Footer Mid(800px)
Footer Right(1200px)