Digigallerysta lyhyesti  
Digigallery on nettisivusto taiteen harrastajille.


tekijä tekee, ostaja ostaa

Digigallery on sivusto sille, joka tekee tai ostaa taidetta. Taiteilijat saavat töitään kätevästi näytteille ja ostajat näkevä millaista taidetta on myynnissä. Voit kaikessa rauhassa ja koska tahansa tutustua siellä esillä oleviin taideteoksiin, zoomata niitä isommiksi yhdellä klikkauksella, tutustua teosten tekijoauml;ihin ja miettiä olisiko jokin Digigalleryn taideteoksista juuri etsimäsi. Digigalleryssä on monen eri tyyppisiä taideteoksia. On pieniä. On isoja. Toteutettuina eri tekniikoillaa. Sivuilla on teoksia tehtynä vesiväreillä, öljyväreillä, hiilellä ja jopa savesta.

Katsele. Ihastu. Osta.


mielenkiintoisaa

Hyvään suomalaiseen taiteeseen tutustuminen on nyt todella helppoa Digigalleryssa. Voit kaikessa rauhassa tutustua esillä oleviin teoksiin. Suurin osa Digigalleryssa olevista töistä on ostettavissa, mutta huomaa että sivuilla on myös teoksia, jotka eivät ole myynnissä. Niistä voit nauttia vain katselemalla. Zoomaa teokset isommiksi hiirelläsi ja mieti olisiko jokin Digigalleryn taideteoksista juuri etsimäsi. Teosten tekijöihin voit tuttustua lähemmin taiteilijat-linkissä. Digigalleryssa on monen erilaisen tyyppisiä taideteoksia. Tehtyinä eri tekniikoilla.

Osta taidetta suoraan niiden tekijöiltä.


kaupanteko

Digigallery on ei vain taidenäyttelysivusto, vaan ennen kaikkea myyntinäyttelysivusto. Kun löydät sivuilta mieleisesi teoksen sinä teet kaupat suoraan sen tekijän kanssa. Tekijä määrittelee työnsä hinnan, mutta voit toki tarjota siitä sinulle mielestäsi sopivimman hinnan. Digigallery saa 5%:n palkkion taiteilijalta alkuperäisestä sivulla olevasta hinnasta. Jokaisen teoksen ohessa on tieto tekijästä ja taiteilijat-linkistä löydät hänen kontaktitietonsa kaupan tekemistä varten.

Tablettinäyttö vaatii tähän tyhjän tilan. Sorry!
I

I
I
I
I
I

I

II

I
I
I
I
I

I

I


      DigiGalleryn myyntinäyttelyssä on esimerkiksi:
Just a space occupyer for tab screen
© Pegasos Marketing
(toiminimi)
Vähäheikkiläntie 37
20810 Turku, FinlandPuhelin 040-5469040
pirkka.elovirta@gmail.com
www.pegasos-publication.com


Footer Mid(800px)
Footer Right(1200px)