Miten ostan taidetta Digigallerysta?  
Miten toimin kun haluan teoksen DigiGallerysta?


Soitto riittää

Helppoa. Soitat tai lähetät sähköpostia haluamasi työn tekijälle ja sovit kaupat suoraan hänen kansaan. Parasta on jos pytyt hakemaan työn häneltä, mutta posti toki vielä kulkee. Sopikaa keskenänne maksut ja postitukset. Ole tarkkana ja kerro tarkasti minkä nimisestä ja näköisestä työstä olet kauppoja tekemässä. Näin vältytään turhilta vaihdoilta ja edestakaisin lähettelemisestä. Myyjä maksaa välityspalkkion Digigallerylle, ei ostaja!

Katsele. Ihastu. Osta.


mielenkiintoisaa

Hyvään suomalaiseen taiteeseen tutustuminen on nyt todella helppoa Digigalleryssa. Voit kaikessa rauhassa tutustua esillä oleviin teoksiin. Suurin osa Digigalleryssa olevista töistä on ostettavissa, mutta huomaa että sivuilla on myös teoksia, jotka eivät ole myynnissä. Niistä voit nauttia vain katselemalla. Zoomaa teokset isommiksi hiirelläsi ja mieti olisiko jokin Digigalleryn taideteoksista juuri etsimäsi. Teosten tekijöihin voit tuttustua lähemmin taiteilijat-linkissä. Digigalleryssa on monen erilaisen tyyppisiä taideteoksia. Tehtyinä eri tekniikoilla.

Osta taidetta suoraan niiden tekijöiltä.


kaupanteko

Digigallery on ei vain taidenäyttelysivusto, vaan ennen kaikkea myyntinäyttelysivusto. Kun löydät sivuilta mieleisesi teoksen sinä teet kaupat suoraan sen tekijän kanssa. Tekijä määrittelee työnsä hinnan, mutta voit toki tarjota siitä sinulle mielestäsi sopivimman hinnan. Digigallery saa 5%:n palkkion taiteilijalta alkuperäisestä sivulla olevasta hinnasta. Jokaisen teoksen ohessa on tieto tekijästä ja taiteilijat-linkistä löydät hänen kontaktitietonsa kaupan tekemistä varten.

Tablettinäyttö vaatii tähän tyhjän tilan. Sorry!
I

I
I
I
I
I

I

II

I
I
I
I
I

I

I


      DigiGalleryn myyntinäyttelyssä on esimerkiksi:
Just a space occupyer for tab screen
© Pegasos Marketing
(toiminimi)
Vähäheikkiläntie 37
20810 Turku, FinlandPuhelin 040-5469040
pirkka.elovirta@gmail.com
www.pegasos-publication.com


Footer Mid(800px)
Footer Right(1200px)